19.10.12

WE ♥ MOB

Ens heu enviat molts mails (que bé!) demanant-nos allargar el termini per presentar la sol·licitud per participar al mercat i... Hem decidit donar-vos uns quants dies més! :D La convocatòria estarà oberta fins al proper dimecres 24 a les 23.59h. Així que teniu uns quants dies més per fer fotos, escriure les vostres presentacions i enviar-nos els vostres mails! No, no patiu que això no farà endarrerir més la llista d'admesos al primer We Love Cats Market! ;) La llista de seleccionats la publicarem el proper divendres 26 d'octubre!!! Apunteu-ho a l'agenda per no oblidar-vos!!!

I dit això... L’altre dia us vam presentar
El Jardinet dels Gats, i avui us parlarem del MOB, el lloc on celebrarem el We Love Cats Market. Es tracta d’un local de 1000m2 situat al carrer Bailèn número 11, a dos minuts d’Arc de Triomf i molt a prop del centre de Barcelona. Abans era un magatzem tèxtil i ara es un espai polivalent molt lluminós i diàfan que des del primer moment vam trobar ideal per muntar el nostre mercat benèfic.



La sala polivalent del MOB serà l’espai on hi col·locarem les paradetes. És una sala molt àmplia, així que encara que hi hagi molta afluència de públic (segur que sí!) no hi haurà problemes per passejar-s’hi.
Cadascun dels participants comptarà amb una taula que mesurarà 220x80, una gran quantitat de centímetres per exposar tots els vostres productes!

Amb poc més d’un any de vida, al MOB s’hi ha organitzat desenes d’exposicions, workshops, conferències i fins i tot concerts! Si amb aquestes fotos encara no en teniu prou,
visiteu la seva pàgina web i veureu com n’és de xulo i com són d’enrotllats! Segur que amb això ja us hem acabat de convèncer per participar al We Love Cats Market!



Mola, oi?? Vinga, animeu-vos, que els gatetes ens necessiten!


No hay comentarios:

Publicar un comentario