7.11.12

ELS NOSTRES CRAFTIES GATUNOS (Part 2)

I seguim repassant els participants del We Love Cats Market! Aquesta setmana us en presentarem 5 més i amb ells 5 motius més (com a mínim!) per visitar-nos al MOB el proper dissabte 1 de desembre. No us hi podreu resistir!



Des de El Prat de Llobregat el Rubén, el Marcos, la Mari i la Jess de Le Tigré Cakes posaran la nota gastronòmica del mercat. De ben segur ens faran llepar els dits amb els seus deliciosos pastissos i cupcakes. A més a més, més gatunos no poden ser, fins i tot el seu logo és la cara de la Poison, la seva gateta esfinx. Si feu un cop d'ull a la seva pàgina de facebook us vindrà salivera a l'instant!




LuzDePapel són la Marta i l'Ana, dues dissenyadores de làmpares de paper fetes a mà i, com diuen elles, amb molt d'amor. Els materials i tècniques que utilitzen són molt variats i van des del collage de revistes o còmics a l'ús de tècniques com la fotografia, el grabat o el dibuix. I en tenen moltes amb motius de gatetes!




L'argila polimèrica o fimo és una tècnica força complicada però Merengue Sweet la domina a la perfecció. Mireu els seus collars, arracades i anells de muffins, donuts, macarons i dolços diversos, semblen de veritat! És tan xulo tot el que fa amb les seves mans que no sabreu què escollir!



Mishi Mushi és una marca de complements de llana molt variats. L'Alba fa bufandes i colls súper calentons, però també collars de ganxet (molt originals!) i peücs per a bebès. A la seva paradeta trobareu el regal ideal per als més fredolics de la casa.


La Cristina està al darrera de My Little Lemon i fa uns estoigs de tela molt especials. Es diuen moneders Kyoto perquè els hi va ensenyar a cosir una senyora japonesa durant les seves vacances per aquest país. Les teles que la Cristina escull per fer-los són super boniques i els moneders són perfectes per portar qualsevol cosa. Us encantaran!

No hay comentarios:

Publicar un comentario