26.11.12

ELS NOSTRES CRAFTIES GATUNOS (Part 5)

Menys de 7 dies. Això ja ho tenim aquí! Aquesta promet ser una setmana força frenètica per nosaltres i segurament també per molts dels crafties que trobareu al mercat. Darrers detalls, imprevistos d'última hora, nervis i mals de panxa. Però, no patiu, estem convençudes que tot sortirà genial, el mercat serà tot un èxit i el més important de tot, els gatetes tindran aquest Nadal moltes llaunetes per degustar!

Amb aquest post repassarem els cinc crafties gatunos que falten. És el darrer i amb ell volem aprofitar per donar-vos un cop més (som pesades!) les GRÀCIES pel suport que ens heu donat durant tots aquest dies. Dissabte us les podrem donar en viu i en directe al MOB! ;)


Afecto Souvenir són uns artesans del vídeo y de la fotografía capaços de convertir els teus records en una autèntica obra d'art que faria posar la pell de gallina a més d'un! A la seva paradeta ens ensenyaran tot allò que saben fer amb els nostres records en format audiovisual. Estem segures que sortiran del MOB amb més d'un encàrrec!


Eva es Mevasevateva, una marca especialitzada en joieria tèxtil feta amb llana, teixit i materials reciclats. Els seus collars són peces originals i molt diferents a tot, un complement ideal per donar un toc de personalitat a qualsevol look. A més a més, en té en tots els colors que us pogueu imaginar, segur que hi ha algun que us encanta!


La Liliana fa molt de temps que teixeix a mà bufandes, colls, turbants i d'altres complements calentonts i molt bonics per grans i petits. Ara s'ha decidit a crear una marca que aglutini tot el seu amor per la mitja i el ganxet. Així que Chiquita Madame acaba de néixer, però esperem que es quedi per molt i molt temps i que la poguem veure ben aviat per molts altres mercats!



Mioland és la terra dels miols, un lloc màgic ple de creativitat i de gatetes. El paradís a on li agradaria viure a la Vanesa! Si ens hem de guiar per les seves creacions podríem dir que Mioland és un lloc ple de tendresa i dolçor fet de colors pastel. La seva col·lecció d'aquest any està especialitzada en el ganxet en totes les seves versions. No us la perdeu!


Edu J. Montoya és un craftie molt polifacètic. Sap fer música amb un teclat MIDI, és dissenyador gràfic i a més a més, il·lustrador. Fa poc més d'un any que va decidir muntar la seva marca handmade i des d'aleshores els seus dibuixos, les seves totes i els seus collars ja han recorregut un bon munt de fires i galeries d'art. Si voleu un quadre diferent per decorar qualsevol part de la vostra casa, aquesta és la vostra paradeta!

No hay comentarios:

Publicar un comentario