14.11.13

ELS NOSTRES CRAFTIES GATUNOS (Part 5)

I aquests són els darrers crafties que us presentem! Són els que tanquen la llista de la 2a edició del We Love Cats Market, que es farà el proper 30 de novembre i 1 de desembre a Allehaus (c/ del Palau, 4)

Sietedelonce
Al darrera d'aquesta marca "made in Barcelona" hi ha la Nadia Mediavilla. Després d'estudiar disseny de moda i de treballar per diferents empreses que dissenyaven per a Inditex, va decidir crear la seva marca de roba. Així és com va néixer Sietedelonce, una marca que crea, talla i cus totes les seves peces a Barcelona. Les col·leccions que presenta la Nadia són delicades, 100% femenines i aptes per al dia a dia de qualsevol crafty.



Sophie Aguilera
L'any passat ja vam tenir l'oportunitat de gaudir de les ceràmiques il·lustrades de la Sophie i aquest any podreu tornar-les a veure, si veniu a fer-nos una visita. Cares, cors i també ronyons estampen plats i tasses que més que per fer servir podeu posar en un racó per decorar. També els seus dibuixos sovint prenen forma i es converteixen en curioses escultures de formes diverses. Ens encanten els cors amb flors dibuixades!



Sylvia's Box
En aquesta nova edició no podia faltar una parada ben dolça per fer-vos encara més agradable la visita. La Silvia vindrà carregada de les seves delicioses galetes, que prepara i decora artesanalment una a una. Flors, fruites, cors... Qualsevol forma que us pugueu imaginar és capaç de convertir-la en galeta! A nosaltres ens encanten els kits de costura!



Trapitos al sol
Aquesta és la marca de la Flo Garriga, que un bon dia va decidir guardar els retalls de roba que més li agradaven i que tenien un record especial per a ella. Amb aquestes teles, enquaderna llibretes de manera artesanal. Quaderns de flors, de ratlles, de topets o llisos que esperen pacientment que algú els ompli de records i vivències úniques.



Verónica Moar
Directament des de Galicia vindrá la Verónica carregada amb les seves creacions de ceràmica delicada. Tasses, plats i testos fets curosament a mà i pintats amb tons pastel. Segur que entre tantes opcions, trobeu l'objecte ideals per aquell racó que us agrada tant de casa o del taller i que encara teniu buit.



We Love Cats Market
I tanquem el repàs als participants amb la nostra pròpia paradeta. :P Per primera vegada, aquest any tindrem una petita taula on podreu comprar la tote bag que entre tots vau seleccionar al nostre Facebook. Amb la compra d'aquestes bosses ens ajudareu a finançar el projecte per poder fer una tercera edició del mercat i ajudar encara més gatetes.



No hay comentarios:

Publicar un comentario