16.10.14

ELS NOSTRES CRAFTIES GATUNOS (PART 1)

Quan arriba el moment d'escriure el primer post de presentació dels crafties hi ha una cosa que està clara: el compte enrere ha començat! I comencem els nervis i el mal de panxa però també creix la il·lusió perquè arribi el cap de setmana del mercat i veure-us les cares a tots vosaltres.

Som-hi, sense més preàmbuls, amb tots vostès, els sis primers participants de la 3a edició del We Love Cats Market!

2nd Funniest Thing

La Marta ha fet del reciclatge, dels tutorials i del DIY el seu estil de vida i també de posar el seu granet de sorra per canviar una mica el món. El seu blog és molt inspirador i ens transmet creativitat i energia per tots els costats, visiteu-lo i jutjeu vosaltres mateixos perquè a aquesta noia és difícil definir-la amb poques paraules. Al mercat vindrà amb els seus complements slow i segurament amb alguna sorpresa més!



Bru DIY

A Bru DIY tot és tan delicat, tan cuidat, tan minimalista però alhora tan pensat. L'Anna gaudia i aprenia fent coses amb les mans i va decidir que volia transmetre aquesta passió als altres, a més a més, de conscienciar sobre reciclatge i consum responsable. Per això va crear la seva marca de kits DIY que porten el necessari per dur a terme un projecte en concret. Són irresistibles!



Cartoncita

Cartoncita recupera tècniques tradicionals de papiroflexia i orginami i les adapta a dissenys moderns. Tenen unes làmpades que sembla increïble que estiguin fetes amb paper i cartró i que ens tenen robat el cor. Esperem que en portin moltes perquè estem segures que volaran!



Caterina Pérez

Caterina és l'amor per la feina feta, amb el cor i sense presses, cuidant fins l'últim detall i transmeten a cada peça bona part de la personalitat de l'autora. Les Bags són tot això i molt més, unes bosses i motxilles atemporals pensades per durar molt anys i per convertir-se en un dels imprescindibles del vostre fons d'armari.



Atelier Vintage

Directament des de Cáceres arriba Atelier Vintage i la seva gran varietat de productes de fusta reciclada. Cartells, lletres, caixes i tot tipus d'elements de decoració de la llar fets a partir de trossos de fusta que haguessin anat a parar a la brossa. Les segones oportunitats moltes vegades són les millors.


Vegetart

La Zaraida té una petita botiga a Gràcia on cada dia esgota gairebé tot el que ha cuinat el dia anterior sense utilitzar cap derivat animal. Ens atrevim a dir que és la millor cuinera vegana de Barcelona i ens sembla que si encara no té una estrella Michelin és perquè els senyors d'aquesta guia no en tenen ni idea. Al mercat ens portarà una gran varietat de dolços i ho podreu comprovar. Us en llepareu els dits! 



No hay comentarios:

Publicar un comentario