23.10.14

ELS NOSTRES CRAFTIES GATUNOS (PART 2)

Tenim dues advertències ja d'entrada. La primera és que en el post d'avui hi ha molts collarets. La segona és que els voldreu tots. Com a mínim no ens podreu dir que no us hem avisat. A més a més de collarets també tenim amigurumi i robeta per a nens. Tot súper-hiper-mega bonic. Nosaltres què us hem de dir? Ens encanta tot el que hem seleccionat! Va, no ens allarguem més. Aquí teniu els 6 talentosos crafties d'aquesta setmana.

Craft and mama

El seu nom ja ho indica tot, però us ho explicarem encara millor. Craft and mama són kits DIY per mares o per persones que tenen mares i nens aprop. A les seves delicades caixetes hi trobarem tot el necessari per dur a terme diferents projectes de robeta pels més petits de la casa.



La Collarina

Els anglesos diuen allò de "one man's trash is another man's treasure" que vindria ser alguna cosa així com "el que per a algú no serveix, per algú altre és un tresor". La Gemma això s'ho pren al peu de la lletra i busca i rebusca per antiquaris i mercats de puces les peces perfectes per als seus collarets.



Corazón de Galleta

Llapis. Molts llapis de molts colors. I moltes maquinetes. Això és bàsicament el què necessita Corazón de Galleta per fer els seus collarets, braçalets, fermalls i arrecades. Sembla poc, però les possibilitats són infinites si és té una imaginació com la de l'Ariadna.



Cua de Cuc

Cua de Cuc treballa amb cordes i metall usant tècniques tradicionals, gairebé tribals, això sí des d'un punt de vista totalment contemporani. La seva paleta de colors terra, grisos i amb un toc verd acaben de dotar d'autenticitat aquesta marca que busca per sobre de tot un disseny sostenible.



Cookinoflis

L'amigurumi no és una tècnica fàcil però per les noies de Cookinoflis sembla que ho sigui. De les seves mans surten tot tipus de bestioles i personatges teixits amb la tècnica del ganxet amb volum. En saben tant que fins i tot de vegades s'atreveixen amb encàrrecs personalitzats. Ja ens van acompanyar l'any passat i estem segures que aquest any ens tornaran a sorprendre amb les seves creacions.

Cyrcle

Amb Cyrcle vam tenir amor a primera vista. Les peces de ceràmica dels seus collarets són petites i aparentment senzilles però estan plenes de personalitat. Com que estan fetes a mà, tot i que volen seguir un mateix patró, cadascuna és diferent que l'anterior. Si busqueu peces úniques, ja ho sabeu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario