30.10.14

ELS NOSTRES CRAFTIES GATUNOS (PART 3)

Ha passat una setmana més o falta una setmana menys. Tot depèn de com es miri. El que sí és segur és que avui toca presentar a 6 més dels meravellosos participants del mercat d'enguany. No ho hem fet expressament, però si la setmana passada teníem molts collars, aquesta va de kits DIY, il·lustració i una miqueeeeta de bijuteria. Va, descobriu-ho vosaltres mateixos!

Per cert, la setmana vinent ve carregada de sorpreses. Us recomanem que estigueu atents a les vostres pantalles. Que consti que us hem avisat!!

Friday Again

L'Antonia, com molts crafties, va deixar enrere una feina que no li agrada per dedicar-se a la seva passió. En el seu cas fer amb les mans coses senzilles com coixins, bosses o barrets per nens i convertir-los en objectes únics fets amb tot el cor. La seva marca ens transmet tranquil·litat i també aquella eufòria continguda que tenen els divendres.



Entreplanta

Entreplanta va sorgir després d'un trasllat. La Lucia, la seva creadora va deixar Argentina per venir a viure a Barcelona i va ser aquí on va engegar el seu propi projecte. Li encanta dibuixar, sobretot en blanc i negre. Ho podeu comprovar en les seves bosses, tote bags, espardenyes i llibretetes. Ideals per als amants del disseny minimal.



Eva Blau

L'Eva és il·lustradora i, a més a més de dibuixar, li agrada beure tè, teixir i jugar amb el seu gat, és clar! Hi ha una paraula per definir les seves il·lustracions i és delicadesa. Fetes amb aquarel·les i llapis, en cada traç podem veure que res és a l'atzar i que ha estat pensat amb tota la cura del món.



Fábrica de Texturas

Us agrada fer coses amb les mans però us fa mandra buscar el tutorial, els materials, les instruccions? Fábrica de Texturas i els seus kits DIY us donen la solució. N'hi ha de moltes tècniques i per tots els gustos: enquadernació, segells, jardineria, estampació de tot tipus...segur que trobeu algun que us encaixa! Enguany la novetat són els kits d'stencil, us encantaran!



Fauna y Flora

Ens atrevim a dir que Fauna y Flora han crescut una mica amb nosaltres. Bé, ells han crescut molt més, però és una de les marques que ens acompanya des de la primera edició. Això sí cada any aconsegueixen sorprendre'ns amb les seves petites joies fetes a mà i extremadament cuidades fins al darrer detall.



Fitomims

Els nois de Fitomins tenen una filosofia molt clara. A través dels seus kits per fer productes cosmètics ens volen ensenyar a valorar les propietats de plantes que poden trobar al costat de casa i a, més a més, fer-nos sentir absolutament nostre allò que hem elaborat. Us podem dir que nosaltres ho hem provat i ens hem sentit unes autèntiques heroïnes al veure el resultat obtingut!



No hay comentarios:

Publicar un comentario