13.11.14

ELS NOSTRES CRAFTIES GATUNOS (PART 5)

Penúltim post de presentació d'artesans. Els nervis creixen de manera inversament proporcional als dies que falten pel mercat!! Ja heu vist la tote bag i el cartell que ens ha fet l'Elsa de Desenfoque Gaussiano, oi? A nosaltres ens agrada tant, esperem que a vosaltres també!

Tenim les emocions a flor de pell, però ho deixarem tot per un moment i ens concentrarem a presentar-vos set participants més de l'edició d'enguany. Com cada setmana, us encantaran!!

Julie&Jane 

Julie&Jane és la personalització d'una peça de roba per a nens portada a l'extrem i alhora també una joguina. No és ciència ficció, és realitat i ho podreu veure al mercat. Són vestits, samarretes, banderoles i jocs de memòria amb una tros de pissarra inclòs que permet dibuixar i esborrar tantes vegades com vulguem. Perfectes per fer créixer la creativitat dels més petits.


Pepito & Co.

La història de Pepito, l'autèntic amo d'aquesta marca, és molt bonica. La màxima por d'aquest gosset salsitxa madrileny és el fred, el van abandonar i segurament en va passar molt. Els seus nous amos van decidir fer-li un jersei i com qui no vol la cosa dos anys més tard es van convertir en una petita empresa familiar especialitzada en productes de disseny ecològic per a mascotes.



Polarité 

Les il·lustracions de la Marta Núñez de Polarité són fascinants. Pel traç precís, per la cura en tots els detalls i per les evocadores imatges que surten de la seva imaginació. Les estampa en tot tipus de superfícies però, per si això fos poc, també té una línia de bijuteria igual de bonica i delicada.



Numon

La Núria de Numon és una artista que aconsegueix donar una segona oportunitat a teles precioses que havien estat oblidades pel pas del temps. Cobrellits, cortines, mantes, llençols passen per les seves mans i es converteixen en bosses de tot tipus i mida, motxilles, necessers, moneders...Us podeu imaginar que la tirada de cada model és limitadíssima, així que us assegurem que us emporteu una peça molt única.



Pipiripops 

Pipiripops són peluixos únics. Els models es repeteixen però mai la combinació de teles. Així que podeu estar segur que no hi ha cap ninotet al món com el que regaleu. Galls, pops, calamars, elefants, balenes...els nois de Pipiripops són fans del regne animal, això sí, ho passen pel seu filtre esbojarrat i colorista.


Nido de Abeja 

La Laura de Nido de Abeja és encantadora i estem segures que no hi tornarà a haver a Barcelona una merceria tan moderna i molona com la seva. Durant els dies del We Love Cats serà de les últimes oportunitats que tindreu per comprar els seus kits per fer tot tipus de projectes ideals per regalar als vostres amics crafties, a la vostra xicota (ejem!) o a vosaltres mateixes!



Mishi Mushi

Ha arribat el fred però no us importarà si teniu alguna de les peces que l'Alba fa punt a punt amb llana de primera qualitat. Aquest any ha preparat colls, turbants, mitons, guants per a tots els gustos...i ens ha dit un ocellet que també tindrà alguna peça per als més petits! Haureu de venir al mercat a veure-ho!


No hay comentarios:

Publicar un comentario