20.11.14

ELS NOSTRES CRAFTIES GATUNOS (PART 6)

Darreres presentacions d'aquesta edició. Això ja va de debò. Menys de 8 dies per al mercat! Estem histèriques però alhora tan impacients per veure-us les cares a tots que volem que passi el temps molt ràpid i que sigui JA el dia D. Bé, els sentiments se'ns barregen a la panxa, així que sense més dilacions us presentem als crafties d'aquesta setmana!!  

Sietedelonce 

La Nadia aquest any ha tornat una mica als inicis de la seva marca, a allò que la va fer al que és ara mateix: els foulards! Tenim moltes ganes de veurel's, encara no els ha ensenyat a cap lloc i estem impacients perquè seguríssim que han millorat amb els anys!



RuLú Shop 

Podem dir que aquesta temporada RuLú Shop s'ha inspirat clarament en un material: el marbre. La textura d'aquest mineral és present a les seves joietes i també als seus ja mítics rellotges i fa que la seva col·lecció de tardor-hivern sigui absolutament rodona. Nosaltres ja tenim un penjoll Luna a la nostra whishlist!



Silvia Balmaseda 

Una bona paraula per definir a la Silvia és polivalent. Aquesta noia tant sap cosir un vestit, com dissenyar unes lletres tridimensionals, com pensar unes sabatilles per estar per casa. És el que abans era una modista però molt modernitzada, és clar. Per cert, hem vist unes samarretes gatunes al seu Instagram que ens morim de ganes de veure en directe...


Rronrron 

Ja sabeu que als gats els agrada amagar-se en racons des d'on observar tot el que passa al seu voltant, dormir, descansar i també estar calentons. Els originals refugis de Rronrron serveixen per a tot això i molt més. Estan fets amb feltre de llana d'ovella merina 100% natura i són ben suaus. El regal perfecte per als peluts de la casa.



Positive Fabrics 

L'Anna Garriga estava cansada de no trobar teles amb estampats bonics i originals i es va llençar a l'aventura. Va decidir que crearia la seva propia marca de teixits amb la premissa que fossin de gran qualitat i de teixit orgànic. I així va néixer Positive Fabrics, una línia de teles amb dissenys ben bonics que de ben segur despertaran la vostra creativitat.


Uhaala

Uhaala són la Sonia i la Susana dues amigues que van unir les seves creativitats i les seves ganes d'experimentar, de jugar i de provar nous suports per a les seves il·lustracions. La seva ceràmica és de línies delicades, senzilles i no sempre perfecte, però és que, és això el que tenen les coses fetes a mà una a una.



Temedoy

Dos germans i ganes de passar-s'ho bé fent coses junts. Aquesta és amb poques paraules la fórmula de Temedoy. O el que és el mateix: el Dalmaus dibuixa i la Gemma cus les creacions que surten del seu llapis en forma de ninots, bossetes, llibretes i personatges diversos. Transmeten bon rotllo en totes les seves peces.


Tremendamiranda

Tremendamiranda són bolsos que fugen de les modes i que sorgeixen de la inspiració que té en aquell moment la Marta, la dissenyadora de professió i vocació que hi ha darrera d'aquesta marca. Atemporals i fabricats en series molt limitades tenen tot l'encant de les coses fetes a mà.


Verónica Moar

La Verónica i la seva cerámica són tan delicades. Si us fixeu en ella durant el mercat veureu que les seves peces reflexen absolutament la seva personalitat i transmeten senzillesa, sinceritat i la passió per les petites coses.



No hay comentarios:

Publicar un comentario