10.11.14

LA TOTE BAG I EL CARTELL


Els dilluns són una mica durs i si plou la cosa encara es complica una mica més. Però, com ja us vam dir, avui us portem una sorpresa per alegrar-vos una mica el dia. Ja tenim la tote bag i el cartell del mercat d'enguany!

Si heu vist el vídeo de la cançó de Joan Colomo segurament us vau adonar que aquest any tenim un nou logo de color mostassa i molt indi (dels indis de les plomes i les tendes de campanya). L'ha dissenyat l'Elsa Espinós de Desenfoque Gaussiano i ens agrada molt i molt. Si mai necessiteu una dissenyadora gràfica o web penseu en ella, està especialitzada sobretot en el sector handmade, tot i que també ha treballat per molts altres àmbits. Sap captar l'essència de cada projecte i traduir-ho en logo, pàgina web, botiga on-line, etc. amb una facilitat sorprenent.


Ens agrada tant el nou logo mostassa que l'hem estampat en tote bags que podreu trobar a la paradeta del We Love Cats Market durant els dos dies de mercat. Com l'any passat tindran un preu de 5 euros que aniran destinats a ajudar-nos a finançar el projecte. Ja sabeu que el mercat és benèfic i que nosaltres no guanyem res d'organitzant-lo. A través de la recaptació de les bosses ens ajudeu a finançar les despeses de promoció de la fira i, en definitiva, a fer viable el mercat, a fer-lo una mica més gran en cada edició i, el més important de tot, ajudar a més gatetes! Si voleu la bossa, no us adormiu perquè l'any passat les vam esgotar molt molt ràpid durant els dos dies de mercat!!

També us ensenyem el cartell que ha quedat així de xulo! Hi surten tots els participants del mercat i també tots aquells col·lectius que d'alguna manera o altre ens ha donat un cop de mà en aquesta edició.Si us ve de gust, podeu imprimir-lo i penjar-lo a la vostra botiga o cafeteria preferida perquè tothom sàpiga que el 29 y 30 de novembre tenen una cita amb els gatetes de Barcelona.

Poques coses més queden per desvetllar, això ja ho tenim aquí, cat lovers! Ah, acabem de fer l'esdeveniment del mercat a Facebook també per si ja us voleu anar apuntant i convidar amics, familiars, companys de feina i coneguts a venir o compartir-lo mitjançant les xarxes socials. Recordeu que tots i cadascun de vosaltres ens ajudeu any rere any a fer el mercat més i més gran i ajudar més i més gatetes!! 





No hay comentarios:

Publicar un comentario