26.11.14

VEO VEO MAGAZINE TAMBÉ VOL AJUDAR ALS GATETES

Avui us presentem el darrer patrocinador del mercat d'enguany. Ja sabeu que si participeu a la rifa solidària que estem preparant podreu guanyar exemplars de la preciosa Kireei Magazine i també llibres de l'editorial La Lata de Sal. A aquests meravellosos regals es sumaran també alguns números de la revista dedicada al món del handmade i del DIY Veo Veo Magazine.



Dirigida i editada per la Mònica Rodríguez, Veo Veo Magazine és una revista-llibre sobre artesania, manualitats i handmade pensada per tots aquells enamorats de crear, reutilitzar i reciclar. Va néixer fa un parell d'anys i en cada número podem trobar tutorials molt ben explicats, entrevistes i reportatges sobre petits dissenyadors i creadors, informació sobre mercats, fires i botigues del sector i recomanacions de materials, productes i llibres relacionats amb el handmade. Tot això amb una edició cuidadíssima i il·lustrat amb unes fotos molt boniques. Només tocar-la, es nota que darrera d'aquesta revista hi ha molta feina i, també i, sobretot, passió per les coses fetes a mà!

La Mònica hi posa a cada número l'amor per aquest món i la seva dolçor, però també la seva tenacitat i la il·lusió per aconseguir que el handmade mantingui la seva essència. Per això, si no ho heu fet encara, podeu subscriure-us a Veo Veo perquè cada número us arribi a casa i d'aquesta manera col·laboreu també perquè tot això del do it yourself continui viu durant molts més anys!

Estem molt contentes de poder comptar amb el suport d'aquests tres patrocinadors de luxe. Gràcies a ells podrem ajudar una mica més als gatetes i vosaltres col·laborar directament amb l'associació, perquè els diners que recaptem amb la rifa solidària aniran destinats directament a UniversiGats. Ja sabeu que cada número tindrà un preu simbòlic d'1€ i en podreu comprar tants com vulgueu!





No hay comentarios:

Publicar un comentario